Ябълкови мъфини
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Искам да добавя, че при мене 30 минути за печене на блата не бяха достатъчни, за това всеки трябва да се съобрази със своята печка, да се пробва с клечка за зъби.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2014 Уникално вкусна и ароматна торта!!!Рецептата е много точна и лесно изпълнима, а резултатът надминава очакванията.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.05.2014 Много вкусна и ефектна торта с нестандартен вкус!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.09.2013 Тортата е със специфичен вкус, но на мен много ми допада. Правих също вместо с тиква, със сушени сливи, предварително накиснати и пасирани - също стана много-много вкусна. Опитайте!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...