Шоколадови бонбони

Дата: 15.03.2016
Източник: Deyana Zehirova
ТИТЛА: Чирак
Шоколадови бонбони
 
Необходими продукти:
400 мл прясно краве мляко (или бадемово мляко)
30 г какао
30 г пудра захар
30 г краве масло (или кокосово масло)
30 г лешници
шоколадови пръчици (по желание)
 

Начин на приготвяне:
1
Маслото се разтопява на слаб огън.

2
Налива се млякото.
3
Прибавят се какаото и пудрата захар, като се разбърква непрекъснато, докато се получи хомогенна и кремообразна смес.
4
Съдът се дърпа от котлона и сместа се разпределя в подходящи формички за сладки.
5
Добавят се лешниците (цели или натрошени).

6
Бонбоните се слагат в хладилник за 2 часа. По желание се поръсват с шоколадови пръчици.



Съвети:
Бъдете смели и изобретателни. Може да измислите своя декорация или да добавите любима есенция.

Ако нямате подходящи формички за сладки, може да използвате формички за лед.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


180 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта