„Фар бретон“ със смокини и бадеми
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2016 Вкусно!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2016 Моите мъфинчета се получиха вкусни и странни на форма.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
13.08.2015 Ето и моите мъфини,поръсенис филирани бадеми :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 В средата на всеки мъфин поставям бял шоколад.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2014 Не са лоши, но станаха малко сухи
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...