Шоколадови трюфели

Дата: 23.06.2010
Източник: Бон Апети
Шоколадови трюфели
 
Необходими продукти:
500 мл сметана
25 мл ром “Ямайка”
50 г стафиди (предварително изкиснати за около 24 часа
500 г натурален шоколад
150 г бял шоколад
125 мл прясно мляко
500 мл сметана
50 г филирани бадеми или кокос
25 мл ром “Бакарди”
500 г бял шоколад
125 мл прясно мляко
бял или черен шоколад
 

Начин на приготвяне:
1
Всички продукти за белите и черните трюфели се смесват в отделни съдове и се разбъркват. Трябва да се получи добра пластична маса, в която да се открояват добавките – стафиди или бадеми (кокос).
2
От тези смеси се оформят трюфелите. След това се заливат съответно с бял или черен шоколад, който се оставя да се свлече и втвърди в произволна форма.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


360 ДУШИ ОНЛАЙН
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта