„Шоколадови“ ягоди

Дата: 31.05.2010
Източник: Бон Апети
„Шоколадови“ ягоди
 
Необходими продукти:
200 г ягоди
50 г бял шоколад
50 г млечен шоколад
сокът от 1 портокал
2–3 листа мента
 

Начин на приготвяне:
1
Ягодите се измиват, но дръжките не се отстраняват.
2
Двата вида шоколад се разтопяват на водна баня поотделно, добавят се сокът от портокал и листата мента, като после се отстраняват.
3
Ягодите се потапят в разтопените шоколади до дръжката и се поставят върху пластик или пергамент.
4
Престояват в хладилник около 20 минути и след като стегнат, се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


185 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта