Шоколадово брауни с шоколадов топинг

Дата: 04.10.2015
Източник: bebencet0
ТИТЛА: Чирак
Шоколадово брауни с шоколадов топингШоколадово брауни с шоколадов топингШоколадово брауни с шоколадов топинг
 
Необходими продукти:
150 г смлени орехи (или бадеми)
400 г фурми (непосладени и без костилки)
60 г неподсладено какао
1 щипка сол
за топинга:
100 г черен шоколад
150 мл кокосово мляко (или прясно мляко)
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Сложете фурмите в блендер и ги разбийте, докато станат на малки парченца.
2
Смесете фурмите, какаото, смлените орехи и щипка сол, докато се получи консистенция като на тесто (ако е прекалено сухо, добавете 1 или 2 с. л. вода). Изсипете сместа в покрита с целофан правоъгълна тавичка.
3
За да приготвите ганаша стоплете млякото, без да завира. Натрошете шоколада и го сложете в купа. Налейте млякото към шоколада и разбърквайте, докато шоколадът се разтопи, след което го оставете да изстине малко.
4
Добавете щипка сол и изсипете сместа върху тестото от фурми. Сложете десерта в хладилник за 1 час и след това го нарежете на малки парченца.




Съвети:
Шоколадовото брауни се съхранява в хладилник.
Не се притеснявайте, че в рецептата няма захар, тъй като фурмите са достатъчно сладки.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


163 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта