Шокрут

Дата: 17.12.2004
Източник: Бон Апети
Шокрут
 
Необходими продукти:
300-400 г кренвирши
1 глава лук
3 скилидки чесън
4-5 зрънца карамфил
1 в. ч. вино “Ризлинг”
1 голяма глава кисело зеле
100 г пушена сланина
300-400 г паприкована сланина
300-400 г варена наденица
300-400 г бахур
1 дафинов лист
 

Начин на приготвяне:
1
ШокрутПушената сланина се реже на малки парчета. Изсипва се в дълбока, добре загрята тенджера, добавя се нарязаният наедро лук.
2
Шокрут 2Зелето се нарязва на тънки ивици и се слага в тенджерата. Добавят се наситненият чесън, нарязаните наедро бахур, наденица, кренвирши, паприкована сланина.
3
Шокрут 3Ароматизира се с карамфила и дафиновия лист. Разбърква се. Налива се виното. Къкри около 1 час на тих огън под капак. Сервира се, като колбасите се гарнират с горчица.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


347 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта