Шпиковане на месо

Дата: 09.12.2009
Източник: Бон Апети
Шпиковане на месо
 
Необходими продукти:
1 пилешко бутче (200 г свински бут)
1 морков
1/2 глава целина
150 г бекон
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Шпиковане на месоМорковът, целината и беконът се режат на ленти или на жулиен.
2
Шпиковане на месо 2Месото се посолява и се правят малки прорези така, че да могат да се пъхнат първо нарязаните зеленчуци, а след това – и беконът (може да е предварително запържен за 1–2 минути в тиган).
3
Шпиковане на месо 3Месото престоява около 30 минути. Пече се 40–50 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


540 ДУШИ ОНЛАЙН
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта