Щрудел

Дата: 09.11.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 готови кори за баница
100-120 г ябълки
5 мл олио
5 г галета
1 ч. л. подсладител
1 щипка канела
 

Начин на приготвяне:
1
ЩруделЯбълките се обелват, почистват се и се настъргват на едро ренде.
2
Щрудел 2Поръсват се с канела, подсладител и галета, поливат се с малко олио и хубаво се разбъркват.
3
Щрудел 3Плънката се сипва върху корите и се оформя като ивица.
4
Щрудел 4Корите се завиват във формата на руло.
5
Щрудел 5Рулото се слага в намазана с олио тава и се пече 10 минути в предварително загрята на 250 градуса фурна. След това температурата се намалява и щруделът се пече до готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

10.08.2016
Лесен щрудел. Сложих 1 ч. л. фруктоза Не се получи много сладък, но лично на мен така ми допадна.
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2014
Много вкусен щрудел.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Todor Georgiev се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта