Шупла

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Шупла
 
Необходими продукти:
2 ч. ч. брашно
200 г извара
1 яйце
по 1 щипка сол и захар
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
ШуплаБрашното се сипва в купа, постепенно се налива вода и се бърка до получаване на средно гъста смес.
2
Шупла 2Прибавя се изварата, като продължава да се бърка.
3
Шупла 3Сместа се сипва в намазан с олио загрят тиган и се изпича до златисто от едната страна. След това се прехвърля в предварително загрята на 200-220 градуса фурна.
4
Шупла 4Изпечената шупла се намазва с разбитото яйце и се запича, докато яйцето се зачерви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта