Скумрия на грил тиган

Дата: 30.06.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 средно големи скумрии (почистени)
2 скилидки чесън
2 стръка мащерка
6 с. л. зехтин „Екстра върджин“
1 щипка сух риган
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрия на грил тиганРибата се разрязва откъм корема и се разтваря като пеперуда. С помощта на малък нож вниматено се отстранява гръбначната кост, а след това се махат и по-малките костици.
2
Скумрия на грил тиган 2Чесънът се наситнява и се смесва с накълцаната мащерка, ригана и зехтина.
3
Скумрия на грил тиган 3Рибата се намазва със сместа и се оставя да престои 2 часа.
4
Скумрия на грил тиган 4След това се пече на грил тиган, като първо се слага от страната с кожата.
5
Скумрия на грил тиган 5Посолява се на вкус и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

06.08.2016
И на плоча се получи супер!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта