Скумрия "Пицайола"

Дата: 13.03.2003
Източник: Бон Апети
Скумрия
 
Необходими продукти:
2-3 скумрии
300 г стерилизирани домати
100 г кашкавал
1 глава лук
1 скилидка чесън
1 шепа маслини
2 с. л. олио
1/2 ч. л. риган
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрия Рибата се почиства от костите, главите се отстраняват. Филетата се овкусяват със сол.
2
Скумрия Във висок и тесен съд се слагат доматите, резен лук, скилидка чесън, риган, сол на вкус и хубаво се пасират. Останалата част от лука се нарязва на тънки шайби.
3
Скумрия В йенска тенджера се слагат последователно ред риба, ред лучени шайби и сос и се редуват така, докато съдът се напълни. Налива се олиото, захлупва се и се пече 8-10 минути на максимална мощност на микровълнова фурна.
4
Скумрия След това ястието се изважда и се покрива с няколко парчета кашкавал. Поръсва се с маслини, пече се още 2-3 минути и е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


174 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта