Скумрия в чесново масло

Дата: 21.02.2002
Източник: Бон Апети
Скумрия в чесново масло
 
Необходими продукти:
3 скумрии
черен пипер и сол на вкус
100 г краве масло
60 мл зехтин
2 скилидки чесън (ситно нарязан)
1 с. л. лимонов сок
магданоз
сол и черен пипер на вкус
галета
 

Начин на приготвяне:
1
Скумрия в чесново маслоРибата се почиства, нарязва се на котлети и се овкусява. Разпределя се в гювечета.
2
Скумрия в чесново масло 2Маслото се разтопява и се смесва със зехтин. Вътре за 20 секунди се запържва чесънът.
3
Скумрия в чесново масло 3Налива се лимоновият сок, добавя се нарязан магданоз, поръсва се със сол и пипер.
4
Скумрия в чесново масло 4Рибните филета се поливат със соса и се поръсват с галета. Гювечетата се пекат 20 минути в загрята фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


344 ДУШИ ОНЛАЙН
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта