Джинджифилова къщичка
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2016 Малко се разпадат, но са много вкусни!Предпочитам да ги пека малко по-дълго.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2015 Станаха страхотни :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.12.2015 В момента ги правя и мисля, че ще станат мн вкусни, но защо така ми се разкашкват..даже ми се сливат в тавата.. маслото уж е хубаво, от това немското - Дойче маркенбутер (не съм сиг.за изписването точно), но защо така се разтичат..нз.. :( на два пъти ги поприбирам с лъжичка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Много са вкусни, едни от любимите ми сладки. Аз ги изпекох първо и след това ги напълних половината с шоколад, а останалите - със сладко от кайсии.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...