Смокинов трюфел

Дата: 04.02.2009
Източник: Бон Апети
Смокинов трюфел
 
Необходими продукти:
16-18 сушени смокини
150-200 г шоколадов кувертюр
1 с. л. пчелен мед
1/2 ч. л. пресен джинджифил
масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Смокинов трюфелСушените смокини се разчупват.
2
Смокинов трюфел 2Пресният джинджифил се настъргва в купичка.
3
Смокинов трюфел 3Начупените смокини се поставят в блендер заедно с меда и джинджифила и се смилат.
4
Смокинов трюфел 4Шоколадовият кувертюр се натрошава и се разтопява на водна баня.
5
Смокинов трюфел 5От смокиновата смес се оформят топчета, които се потапят в разтопения кувертюр.
6
Смокинов трюфел 6Шоколадовите топчета се подреждат в намаслена тава и се поставят в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта