Солени мъфини „Болонезе“

Дата: 24.03.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Солени мъфини „Болонезе“Солени мъфини „Болонезе“
 
Необходими продукти:
250 г брашно
250 г кисело мляко
1 яйце
1/2 к. ч. олио
1 щипка сода
1 ч. л. сол
250 г кайма
6 с. л. доматено пюре
 

Начин на приготвяне:
1
Киселото мляко, яйцето и олиото се изсипват в дълбока купа и се разбиват.
2
Към тях се добавя пресятото заедно със солта и содата брашно и сместа се разбива с миксер, до хомогенизиране.
3
Каймата се запържва в тиган, докато стане на златисти трохи.
4
След това се оставя леко да се охлади и се добавя в сместа, заедно с доматеното пюре.
5
Разбърква се с лъжица и сместа се разпределя във форми за мъфини.
6
Мъфините се пекат около 35 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


205 ДУШИ ОНЛАЙН
Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта