Питка със сирене
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.01.2016 Ако се спазват съставките и количествата става изключително гъста каша, която не може да се разбърка дори. Наложи се да сложа още едно яйце. 1/2 ч.ч. кисело мляко и 1/2 ч.ч олио за да стане. Слес тези добавки станаха много хубави кексчета.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.09.2014 С добавка парченце масло върху всеки мъфин и поръсени със сусам се получават още по-добре.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2014 Станаха толкова неочаквано вкусни ... а най-хубавото от всичко е, че се приготвят изключително лесно и БЪРЗО! Препоръчвам горещо :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Много лесно и приятно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2014 Струва ми се, че е изпуснато олиото в рецептата..
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...