Сотирани гъби

Дата: 04.09.2011
Източник: Бон Апети
Сотирани гъби
 
Необходими продукти:
500 г печурки
25 г сушени манатарки
3 скилидки чесън
3 стръка копър
3 стръка магданоз
50 г краве масло
50 мл бяло вино
1 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Сотирани гъби
Манатарките се накисват във вода, за да омекнат. Печурките се нарязват на филийки. Двата вида гъби се сотират в загрятите зехтин и масло, заедно с наситнения чесън.


2
Сотирани гъби 2
След 1–2 минути се налива виното и се поръсва с наситнените магданоз и копър. Овкусява се със сол и черен пипер и се разбърква. Сервира се веднага.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
Кремена коментира рецептата Фиш енд чипс 2
Mariyana Petrova коментира рецептата Яйце в облак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта