Спагети по милански

Дата: 10.05.2015
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Спагети по миланскиСпагети по миланскиСпагети по миланскиСпагети по миланскиСпагети по милански
 
Необходими продукти:
500 г спагети
200 г краве масло
210 г кашкавал
438 г шунка от бут
600 г пресни гъби
200 г лук
200 г доматено пюре
40 г магданоз
300 мл пилешки бульон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Спагети по миланскиШунката се нарязва на ивици и се запържва в масло.
2
Спагети по милански 2Прибавят се ситно нарязаният лук и гъбите, нарязани на тънки филийки. Пърженето продължава до омекване на продуктите.
3
Спагети по милански 3След омекването на гъбите, се прибавя разреденото доматено пюре и се запържва, а след няколко минути се сипва и бульонът. Подправете на вкус.
4
Спагети по милански 4Сместа се кипва и се изсипва върху сварените и изцедени спагети и настъргания върху тях кашкавал.
Спагетите се поднасят, поръсени със ситно нарязан магданоз.

Съвет:
Може да се поднесе и като топло предястие.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта