Спагети по витошански

Дата: 30.07.2004
Източник: Бон Апети
Спагети по витошански
 
Необходими продукти:
1 пакет спагети
2 кренвирша
сол и черен пипер на вкус
4 с. л. олио
300 г кайма
4 скилидки чесън
1 лук
100 г печурки
3 домата
150 г кашкавал
 

Начин на приготвяне:
1
Спагети по витошанскиСпагетите се сваряват, като се оставят леко твърди, и се отцеждат. В мазнината се запържват нарязаните надребно лук и гъби. След 3 минути се добавят каймата и накълцаният чесън и се бърка, докато каймата стане на трохи. Овкусява се с подправките и се слага нарязаният надребно кренвирш.
2
Спагети по витошански 2В намаслена тава се поставя половината от спагетите, изсипва се плънката и се покрива с останалите спагети.
3
Спагети по витошански 3Доматите се режат надребно и се запържват за около минута в съда, в който е приготвена плънката, за да се оползотвори останалата мазнина. Спагетите се покриват с доматите и отгоре се настъргва кашкавалът. Ястието се пече до зачервяване в сгорещена до температура 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта