Паста с мастило от сепия и нахут
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.08.2013 Точно се чудех какво да правя с тази рибка,която седи и чака в хладилника да й обърна внимание!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И ние я харесваме много :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 любимата ми паста!нямах възможност да ви гледам днес,но я правя по същия начин.най вкусни стават с маслини каламата лукс!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...