Спагети с морски дарове и царевица

Дата: 27.05.2010
Източник: Бон Апети
Спагети с морски дарове и царевица
 
Необходими продукти:
400 г спагети
4 стръка магданоз
сол и бял пипер на вкус
100 г царевица от консерва
2–3 стръка магданоз
2 скилидки чесън
50 мл бяло вино
3 с. л. зехтин
400 г морски дарове
4 стръка див лук
 

Начин на приготвяне:
1
Спагетите се сваряват в подсолена вода и се оставят да се отцедят.
2
Морските дарове се запържват в зехтина, задушават се с виното, добавят се наситнените чесън и магданоз и се овкусява със сол и пипер.
3
Прибавя се царевицата и всичко се задушава около 3 минути. Със сместа се заливат разпределените на порции спагети. Украсява се с дивия лук и наситнения магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

26.11.2014
Много вкусно и бързо ястие!препоръчвам за любителите на паста и морски дарове!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


255 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта