Спагети с пармезан и орехи

Дата: 21.12.2015
Източник: Alexandrova
ТИТЛА: Експериментатор
Спагети с пармезан и орехи
 
Необходими продукти:
100 г спагети
60 г сирене „Пармезан“
50 г топено сирене
30 г смлени орехи
2 яйца
100 мл прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
В дълбок съд сваряваме спагетите до степен „ал денте“ и ги оставяме настрана.

2
В дълбок тиган сипваме млякото и орехите.
3
Подправяме със сол и черен пипер на вкус и бъркаме, докато сместа започне леко да ври.
4
Добавяме топеното сирене и бъркаме, докато се разтвори.
5
Прибавяме пармезана и разбъркваме много добре, до хомогенизиране.

6
Отцеждаме спагетите и ги слагаме в тигана.
7
Добавяме 1-2 с. л. от водата от варенето на спагетите и разбъркваме.
8
В купичка разбиваме яйцата (със стайна температура). Добавяме ги бавно, като разбъркваме и спагетите са готови.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.02.2016
ще го пробвам довечера
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта