Специалитет "Трявна"

Дата: 28.12.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
150 г свинско филе
2 с. л. маргарин
6-7 стръка копър
150 г сирене
200 г микс от грах, царевица и моркови
250 г сварени картофи
брашно за паниране
3-4 кисели краставички
50 г шунка
50 г кашкавал
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Специалитет Филето се овалва в брашното и се пържи до златисто от двете страни в силно нагорещено олио. Краставичките се нарязват на тънки жулиени, а кашкавалът и беконът – на филии.
2
Специалитет Върху изпърженото филе се подреждат ивици краставички, отгоре се слагат филии бекон. Покрива се с кашкавала и се запича в партигрил, докато кашкавалът се разтопи.
3
Специалитет Сварените картофи се нарязват на кубчета и се запържват до златисто в нагорещения маргарин. Към края се поръсват с наситнен копър и с черен пипер на вкус, натрошава се сиренето. В същата мазнина се задушава миксът от моркови, грах и царевица.

4
Специалитет Панираното филе се поднася с гарнитура от картофи и задушени зеленчуци. Може да се декорира с резени лимон и домат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


274 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта