Студентско гювече

Георги Калинов
Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2002
Студентско гювече
 
Необходими продукти:
200 г царевица
150 г стерилизирани гъби
50 г кашкавал



Начин на приготвяне:
1
Студентско гювече
Царевицата и стерилизираните гъби се поставят в гювече и се разбъркват.
2
Студентско гювече 2
Отгоре се настъргва кашкавал. Пече се 3 минути в микровълнова фурна при максимална мощност и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


148 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: