Суфле с ориз

Дата: 15.04.2015
Източник:
ТИТЛА:
Суфле с ориз
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. ориз
2 ч. ч. вода
2-3 пушени херинги
4-5 домата
1/2 ч. ч. сметана
2-3 с. л. настърган кашкавал
краве масло
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Оризът се вари в подсладена вода, без да се разварява.
2
Формата за суфлето се намазва с масло и последователно се редят оризът, внимателно изчистените от костите филета от херинга и обелените и нарязани на филийки домати.
3
Най-горният пласт ориз се залива с леко подсолената сметана. Върху нея се слагат парченца масло и се поръсва с настъргания кашкавал.
4
Суфлето с пече в загрята фурна около 15 минути.



Съвет:
Препоръчително е да се сервира със зелена салата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта