Супа "Борш"

Дата: 05.07.2008
Източник: Бон Апети
Супа
 
Необходими продукти:
200 г брюкселско зеле
3 с. л. заквасена сметана
1 зеленчуков бульон
4-5 стръка копър
2 моркова
3-4 картофа
30-40 г масло
50 г глава целина
200 г карфиол
200 г броколи
лимонов сок на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Супа Разделените на розички броколи и карфиол, брюкселското зеле и нарязаните на колелца моркови се смесват в тенджера със студена вода.
2
Супа Добавят се нарязаните наедро обелени картофи и целина.
3
Супа Слагат се маслото и кубчето бульон и зеленчуците се сваряват.
4
Супа Лимоновият сок и заквасената сметана се разбъркват с 1-2 черпака от бульона и получената застройка се излива в супата.
5
Супа Боршът се поднася поръсен с наситнен копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


193 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта