Супа "Борш"

Гост: Зара, певица
Източник: Бон Апети
Дата: 05.07.2008
Супа
 
Необходими продукти:
200 г брюкселско зеле
200 г броколи
200 г карфиол
50 г глава целина
30-40 г масло
3-4 картофа
2 моркова
4-5 стръка копър
1 зеленчуков бульон
3 с. л. заквасена сметана
лимонов сок на вкус


Начин на приготвяне:
1
Супа
Разделените на розички броколи и карфиол, брюкселското зеле и нарязаните на колелца моркови се смесват в тенджера със студена вода.
2
Супа
Добавят се нарязаните наедро обелени картофи и целина.
3
Супа
Слагат се маслото и кубчето бульон и зеленчуците се сваряват.
4
Супа
Лимоновият сок и заквасената сметана се разбъркват с 1-2 черпака от бульона и получената застройка се излива в супата.
5
Супа
Боршът се поднася поръсен с наситнен копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


192 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: