Супа "Минестроне"

Дата: 15.05.2001
Източник: Бон Апети
Супа
 
Необходими продукти:
1 к. ч. зрял фасул
кашкавал за поръсване
1/2 в. ч. червено вино
3 с. л. олио
1 ч. ч. дребни макарони
1 ч. ч. грах
2 тиквички
2 картофа
4 домата
2 резена бекон (50 г)
1 стрък чесън
1 глава лук
2 л телешки бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Супа Фасулът се накисва от предишната вечер и се слага да се вари. Отделно в тиган се сипва зехтинът и в него се запържва за 1 минута нарязан надребно лук. Прибавя се нарязаният надребно чесън заедно с парчетата бекон.
2
Супа Запържват се няколко минути, добавят се обелени и нарязани домати. Сместа се поставя в тенджерата с омекналия фасул, чиято вода предварително се изхвърля. Прибавят се виното, 2 л зеленчуков бульон и морковите и се вари 30 минути.
3
Супа Добавят се нарязаните на кубчета картофи и тиквички, грахът. След 15 минути се поставят и макароните. При сервиране супата се поднася с настъргано сирене "Пармезан" или с кашкавал.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта