Супа от червен боб и тиква

Дата: 10.12.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 консерва червен боб 400 г
800 г тиква
зехтин за пържене
1 зелена люта чушка
1 стрък праз
1 стрък селъри
2 скилидки чесън
2 ч. л. кимион
сол и черен пипер на вкус
2 тортили
 

Начин на приготвяне:
1
Супа от червен боб и тикваПразът, селърито, чесънът и лютата чушка се режат наситно. Тиквата се обелва, почиства се и се нарязва на кубчета.
2
Супа от червен боб и тиква 2Зехтинът се загрява и в него се запържват селърито, празът, чушката и чесънът.
3
Супа от червен боб и тиква 3Добавят се тиквата и бобът, наливат се около 700 мл водата и се подправя с кимион. Оставя се да къкри на слаб огън, докато омекнат зеленчуците и тиквата. Овкусява се със сол и черен пипер.
4
Супа от червен боб и тиква 4Супата се пасира.
5
Супа от червен боб и тиква 5Тортилите се запичат във фурна загрята на 180 градуса с вентилатор, докато станат хрупкави около 10 минути и се натрошават.
6
Супа от червен боб и тиква 6Супата се поднася с натрошените тортили.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта