Супа от пащърнак и бекон

Дата: 13.01.2004
Източник: Бон Апети
Супа от пащърнак и бекон
 
Необходими продукти:
50 г бекон
1–2 корена пащърнак (400 г)
1 глава лук
3 с. л. зехтин
2 кубчета зеленчуков бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Супа от пащърнак и беконБеконът се нарязва на малки кубчета, слага се в малка тенджера и се запържва на слаб огън, за да се разтопи мазнината. След това се изважда, в тигана се сипват зехтинът и нарязаният надребно лук и се пържи около 5 минути под капак.
2
Супа от пащърнак и бекон 2Натрошават се кубчетата бульон, разбърква се, залива се с 1 л кипнала вода и се прибавя нарязаният на кубчета пащърнак. Супата се вари около 10 минути, след което се сваля от котлона и се пюрира.
3
Супа от пащърнак и бекон 3Всяка порция супа се сервира поръсена с кубчетата запържен бекон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта