Супа от праз и гъби

Дата: 18.02.2002
Източник: Бон Апети
Супа от праз и гъби
 
Необходими продукти:
3 стръка праз
магданоз
копър
1 ч. ч. кисело мляко
2 картофа
2 кубчета пилешки бульон
краве масло
целина
250 г гъби
1 жълтък
 

Начин на приготвяне:
1
Супа от праз и гъбиПразът и картофите се нарязват надребно и се задушават в маслото за 2-3 минути.
2
Супа от праз и гъби 2Прибавят се нарязаните целина и гъби, заливат се с 1 1/2 л гореща вода и се варят 15 минути. Добавят се кубчетата бульон, вари се още 5 минути.
3
Супа от праз и гъби 3Жълтъкът се разбива с мляко, разрежда се с малко бульон и застройката се сипва в супата. Котлонът се изключва и чорбата се поръсва със ситно нарязани копър и магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Като я пробвам ще коментирам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта