Зеленчукова крем супа с цвекло, ябълки и печени чушки
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2015 Сготвих само царевичната супа . Не я пласирах оставих както е . Вкуса и е пак същият . Много вкусна всички я харесахме в къщи . Ще ни стане една от любимите .
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
09.12.2014 Реших да сготвя само царевичната супа. Стана доста течна, след като я прецедих, затова реших да добавя сварени картофи. Така и не се получи тази крем-супа. А също тортилите станаха мазнички... Въпрос на вкус може би. Това за сега е единствената рецепта, която не ми е харесала.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Супата е страхотна! Малко трудно открих кочани царевица по това време, но успях. Спестих си тортилите и ги заместих с купен от пекарна бял френски хляб, който на втория ден обикновено поливам с малко зехтин и го слагам във фурната за 10 мин. Става уникален, хрупкава коричка, мек отвътре. Същевеременно и топъл, напомня ми за детството на село. Като казах село, от там са ми печените чушки, които ги правят върху ламарина и после се прибират в пликове във фризера. Не губят нито част от вкуса си, и зимата са прекрасни.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2014 чудесна идея
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...