Супа с ряпа

Дата: 08.02.2010
Източник: Бон Апети
Супа с ряпа
 
Необходими продукти:
200 г ряпа
200 г моркови
300 г картофи
150 мл прясно мляко
1 кубче зеленчуков бульон
150 г праз
2 с. л. краве масло
4 филии хляб
1 с. л. „Пармезан” на прах
 

Начин на приготвяне:
1
Морковите, ряпата и картофите се почистват, режат се на дребни кубчета и се варят около 15 минути в млякото и 800 мл вода с разтворения в нея зеленчуков бульон.
2
Добавя се наситненият праз и се вари още 10 минути.
3
Приготвят се кротони, като хлябът се реже на кубчета, които се запичат с маслото до златисто във фурна, загрята на 200 градуса. Докато са горещи, се ръсят с пармезана и се объркват добре, за да се ароматизират. Супата се поднася с кротоните.
 


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


190 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта