Супа с топчета от риба

Хранене на детето от 1 до 3 години
Източник: Бон Апети
Дата: 30.09.2015
Супа с топчета от риба
 
Необходими продукти:
20–30 г филе (мерлуза, бяла риба)
1 резен морков
1 с. л. лук
1 резен целина
10 г домат
1/2 ч. л. олио
1/2 ч. л. ориз
2 ч. л. кисело мляко
1/4 яйце
1 щипка брашно
лимонов сок или оцет
сол на вкус
копър или магданоз за украса


Начин на приготвяне:
1
Филето от рибата се смила и се оформя на топчета.
2
Морковът, лукът и целината се нарязват надребно и се варят в 300 мл подсолена вода. След като кипнат, се добавят олиото, оризът, настърганият домат и оваляните в брашно топчета.
3
Готовата супа се застройва с яйцето, брашното и киселото мляко. Подправя се сю лимонов сок и се украсява с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: