Супа с топчета от риба

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Супа с топчета от риба
 
Необходими продукти:
20–30 г филе (мерлуза, бяла риба)
1 резен морков
1 с. л. лук
1 резен целина
10 г домат
1/2 ч. л. олио
1/2 ч. л. ориз
2 ч. л. кисело мляко
1/4 яйце
1 щипка брашно
лимонов сок или оцет
сол на вкус
копър или магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Филето от рибата се смила и се оформя на топчета.
2
Морковът, лукът и целината се нарязват надребно и се варят в 300 мл подсолена вода. След като кипнат, се добавят олиото, оризът, настърганият домат и оваляните в брашно топчета.
3
Готовата супа се застройва с яйцето, брашното и киселото мляко. Подправя се сю лимонов сок и се украсява с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


383 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта