Сушени чушки с лук

Дата: 01.01.2004
Източник: Бон Апети
Сушени чушки с лук
 
Необходими продукти:
15-16 сушени чушки
4-5 глави лук
6 с. л. олио
1 ч. ч. ориз
2 с. л. брашно
1 ч. л. сол
1 ч. л. чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Сушени чушки с лукНарязаният на парчета лук се запържва в олиото около 3-4 минути, добавят се оризът, брашното, малко вода, солта и чубрицата и пърженето продължава още няколко минути.
2
Сушени чушки с лук 2Предварително почистените от семки и накиснати до омекване чушки се пълнят с готовата смес, топват се в брашно и се подреждат в дълбока тава. Заливат се с вода и олио и се пекат в загрята до температура 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.12.2013
Позволих си да карамелизирам лука със смес от олио и масло (50:50) и малко мед (1 с.л.). Много ми хареса полученото ястие.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта