Паста флора
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2018 Това е само някаква версия на малеби, но не е автентичната рецепта на майстора на свиленградското малеби Тодор Вълков. В неговата рецепта се използва оризов грис. Все пак и тази рецепта може да се ползва, но без наименованието "свиленградско", а само малеби с малини и сладко от рози.:)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.05.2018 Това тяма нищо общо със Свиленградското малеби :Д
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.04.2017 :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.06.2015 :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.03.2015 направих го със сладко от арония
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...