Свинска глава по еленски

Източник: Бон Апети
Дата: 01.01.2004
Свинска глава по еленски
 
Необходими продукти:
1 свинска глава
1 глава лук
1 корен от хрян



Начин на приготвяне:
1
Свинска глава по еленски
Свинската глава се поставя в голяма тенджера заедно с разрязания на две лук и солта.
2
Свинска глава по еленски 2
Слагат се хрянът и оцетът и се оставя да ври около 2 часа на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


143 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: