Свинска глава по еленски

Дата: 01.01.2004
Източник: Бон Апети
Свинска глава по еленски
 
Необходими продукти:
1 свинска глава
1 глава лук
1 корен от хрян
 

Начин на приготвяне:
1
Свинска глава по еленскиСвинската глава се поставя в голяма тенджера заедно с разрязания на две лук и солта.
2
Свинска глава по еленски 2Слагат се хрянът и оцетът и се оставя да ври около 2 часа на слаб огън.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта