Свински дроб по унгарски

Дата: 23.10.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г свински черен дроб
1 глава лук
1 зелена чушка
1 червена чушка
4 скилидки чесън
4 с. л. доматен концентрат
100 г едро кълцана свинска наденица
50 г краве масло
1/2 с. л. червен пипер
пресен магданоз за поръсване
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински дроб по унгарскиДробът се почиства и се нарязва на ивици.
2
Свински дроб по унгарски 2Наденицата се реже на шайби, лукът – на полумесеци, чушките – на жулиен, а чесънът – наситно.
3
Свински дроб по унгарски 3Дробът се запържва в половината от маслото. Изважда се.
4
Свински дроб по унгарски 4В същия съд се сипва останалото масло и се запържва наденицата.
5
Свински дроб по унгарски 5Щом се зачерви, се добавят лукът и чушките. Разбърква се, прибавя се и чесънът.
6
Свински дроб по унгарски 6Когато и зеленчуците се запържат леко, се сипва доматеният концентрат, поръсва се червеният пипер, наливат се около 150 мл вода и дробът се връща обратно в съда.
7
Свински дроб по унгарски 7Овкусява се със сол и черен пипер. Поднася се с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

14.12.2015
Получи се вкусно !
2.
Изпрати
лично съобщение

10.11.2015
Много, много вкусни дробчета.
1.
Изпрати
лично съобщение

28.10.2015
Супер е :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


243 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта