Свински джолан в зелев лист

Дата: 27.09.2003
Източник: Бон Апети
Свински джолан в зелев лист
 
Необходими продукти:
600 г обезкостен свински джолан
4 листа кисело зеле
1 глава кромид лук
3-4 скилидки чесън
4 ч. л. кетчуп
сол и чер черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински джолан в зелев листДжоланът се овкусява със сол и черен пипер, след което се намазва с кетчуп. Лукът и чесънът се режат на ивици и се слагат върху джолана. Накрая джоланът се поставя върху разгънатия зелев лист и се загъва във вид на сарма.
2
Свински джолан в зелев лист 2Поставя се в тава, налива се вода, колкото да покрие 1/2 от сармите, и се пече при температура 150-160 градуса около 3 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта