Свински гърди с барбекю сос

Дата: 17.03.2010
Източник: Бон Апети
Свински гърди с барбекю сос
 
Необходими продукти:
1 кг свински гърди
3 стръка праз
сол и черен пипер на вкус
100 мл кетчуп
2 с. л. горчица със синапено семе
150 мл бира
4 скилидки чесън
2 с. л. соев сос
1/4 връзка магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
От месото се оформят ленти с дебелина 1 см, които се нарязват на кубчета и се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Празът се реже на дебели шайби. Кубчетата месо се нанизват на шиш, като се редуват с парчетата праз.
3
Шишовете се пекат на скара, плоча или тефлонов тиган по 4–5 минути от всяка страна.
4
Сосът се приготвя, като в купа се смесват накълцаният чесън и останалите продукти.
5
Шишчетата се сервират със соса и се украсяват с листенца магданоз.
 
 
Съвет:
Подходяща напитка е червено сухо вино.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


207 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта