Поширана пъстърва с портокалов „Холандез“
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2023 Стават сочни, ароматни и много вкусни.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
11.04.2019 Много вкусни!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2014 Спазвах точно рецептата и станаха невероятни :) В рамките на месец ги приготвих цели три пъти,любими са на семейството ми :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2014 Сготвих тази рецепта два пъти. Паржолите станаха любими на семейството. Не стават сухи, когато месото е по-дебело!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.06.2014 Не стават сухи, когато месото е по-дебело :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...