Свински медальони върху манатарки

Източник: Бон Апети
Дата: 22.06.2010
Свински медальони върху манатарки
 
Необходими продукти:
250 г талиатели
800 г свинско бонфиле
1 с. л. готов сос “Песто”
400 г манатарки
1 в. ч. червено вино
зехтин за запържване
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Талиателите се сваряват според инструкциите на опаковката.
2
През това време манатарките се задушават в зехтина, малко преди да станат готови, се налива виното.
3
Свинското бонфиле се нарязва на квадрати със страна 5 см, които се приплескват напречно на мускулните влакна. Овкусяват се със сол и черен пипер и се запечатват в тиган, за да се запази месният сок. След това се изпичат във фурната до кулинарна готовност.
4
Готовите талиатели се запържват за кратко с малко зехтин и сос “Песто”. В порционна чиния на три места се редят манатарките, върху тях медальоните, а по средата на получения триъгълник – талиателите.  Рецептата е приготвена от шефготвача Марин Мутафчиев.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


101 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: