Свински пържоли с карамелизиран лук

Дата: 28.11.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 свински котлета
1 стрък розмарин
330 мл сайдер (ябълково вино)
80 г ябълково масло
2 скилидки чесън
1 с. л. ретро горчица
4 глави червен лук
80 мл зехтин
сол и черен пипер на вкус
брашно за овалване
 

Начин на приготвяне:
1
Свински пържоли с карамелизиран лукРозмаринът се наситнява, разбърква се с малко брашно и се овкусява със сол и черен пипер.
2
Свински пържоли с карамелизиран лук 2Котлетите се овалват в тази смес.
3
Свински пържоли с карамелизиран лук 3Пържат се в 40 мл от зехтина, от всички страни до златисто, докато станат полуготови.
4
Свински пържоли с карамелизиран лук 4След това се прехвърлят в тава.
5
Свински пържоли с карамелизиран лук 5Горчицата се смесва с ябълковото масло, смачкания на паста чесън, сайдера, сол и черен пипер на вкус.
6
Свински пържоли с карамелизиран лук 6Пържолите се заливат със сместа и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност – около 12 минути.
7
Свински пържоли с карамелизиран лук 7Лукът се почиства, нарязва се на полумесеци, запържва се в останалия зехтин с малко сол и се готви на слаб огън, докато започне да се карамелизира – около 20 минути.
8
Свински пържоли с карамелизиран лук 8Котлетите се сервират със соса и карамелизирания лук.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

29.11.2014
Препоръчвам я страхотно вкусни са
2.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
Вкусноооо
1.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
:)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


285 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта