Свински пържоли във фолио

Вървят с пъстра зеленчукова гарнитура
Източник: Бон Апети
Дата: 06.08.2013
Свински пържоли във фолио
 
Необходими продукти:
4 свински вратни пържоли с кост
2 картофа
1 тиквичка
1 морков
200 г чери домати
2 скилидки чесън
1 с. л. каперси
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
1 щипка канела
120 мл зехтин
сол и черен пипер на вкус
зехтин за намазване


Начин на приготвяне:
1
Свински пържоли във фолио

В блендер се разбиват магданозът, пресният лук, каперсите, зехтинът, канелата, чесънът, сол и черен пипер.

 


2
Свински пържоли във фолио 2

Чери доматите се нарязват надве, морковът се обелва и заедно с тиквичката се правят на тънки ленти с белачка, а картофите на тънки резени като за чипс.

 


3
Свински пържоли във фолио 3

Върху 2 листа алуминиево фолио (един върху друг) се намазва зехтин, разпределят се зеленчуците, отгоре месото, полива се със зеления сос и се завива стегнато пакетче. Така се оформят и останалите пържоли.

 


4
Свински пържоли във фолио 4

Пече се в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор, за около 30-40 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

27.10.2015
станаха страхотни на вкус
6.
Изпрати
лично съобщение

18.02.2014
И без картофи и с обикновени доматки консерва става душичка! Подправките му дават страхотен аромат и ще питате къде отиде за нула време след сервирането. Само малко повече време го \"позабравих\" във фурната, за да се задуши и опече по-хубавичко месото, защото ползвах рибица (бон филе), а не вратни пържоли.
5.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2013
Уникални пържоли! Станаха учудващо добре. Любими са ми вече.
4.
Изпрати
лично съобщение

23.08.2013
На всички у дома много им хареса.
3.
Изпрати
лично съобщение

27.08.2013
Само да добавя, че не сложих пресен кориандър, защото не го обичаме вкъщи.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


214 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: