Свински рулца с каламата

Източник: Гери
ТИТЛА: Чирак
Дата: 14.03.2013
Свински рулца с каламата
 
Необходими продукти:
2 свински котлети без кост
200 г маслини каламата
1връзка пресен лук
черен пипер
сол
розмарин



Начин на приготвяне:
1
Свински рулца с каламата

Свинските котлети се начукват със сол и черен пипер и се слагат в марината да отлежат 1-2 часа (зехтин, розмарин,соев сос, бира).


2
Свински рулца с каламата

След това се разстилат и се намазват с домашно приготвена паста от маслини каламата (намачкани) и цели стръкчета пресен зелен лук (най-вече зелената част с малко зелени листа, колкото е дължината на котлета).Завиват се и с помощта на клечки за зъби се оформят на рулца.


3
Свински рулца с каламата

Поливат се с малко зехтин и се запечатват от всички страни в тиган. Слагат се в тавичка,заедно с мазнината си, слага се малко вода и бира ,и се допичат под фолио във фурната за още 30-35 минути. Сервират се с лимон, свежа мащерка.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: