Свински сач по павликенски

Дата: 24.11.2008
Източник: Бон Апети
Свински сач по павликенски
 
Необходими продукти:
400 г свински врат
1 щипка универсална подправка
1 щипка магданоз
1 пакетче краве масло
1 тиквичка
1 патладжан
2 чушки
2 моркова
2 глави лук
4-5 картофа
100 г топено сирене
200 г гъби
150 г бекон
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свински сач по павликенски
Свинският врат и беконът се нарязват на жулиени, овкусяват се с черен пипер и универсална подправка и се изпичат на сач.


2
Свински сач по павликенски 2Патладжаните и тиквичките се нарязват и се запържват в сгорещено масло.
3
Свински сач по павликенски 3Добавят се почистените от пънчетата гъби и нарязаните наедро моркови, обелени картофи, лук и чушки.
4
Свински сач по павликенски 4Слагат се изпечените свинско месо и бекон и се овкусява с черен пипер.
5
Свински сач по павликенски 5Ястието се връща в сача и се поднася поръсено с наситнен магданоз и парченца пушено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


224 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта