Свински врат с ароматна подлучена паста

Източник: Бон Апети
Дата: 10.09.2009
Свински врат с ароматна подлучена паста
 
Необходими продукти:
1,2 кг свински вратни пържоли
300 г маргарин
4–5 листа босилек
1 с. л. лук на прах
50 г тиквени семки
1 с. л. чесън на прах
2 ч. л. червен пипер
50 мл зехтин
1/2 връзка магданоз


Начин на приготвяне:
1
Босилекът и магданозът се нарязват наситно, тиквените семки се смилат и се смесват с останалите съставки за пастата. Пържолите се намазват добре с пастата и се оставят да престоят поне 2–3 часа в хладилник.
2
Пекат се по около 4–5 минути от всяка страна на умерена жар, докато достигнат състоянието на средно изпечено месо (мидиъм).
3
Готовите пържоли се консумират с неутрална на вкус гарнитура – салата, ориз на пара или пържени картофи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: