Свинско бонфиле

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бр. свинско бонфиле (400 г)
2 с. л. олио
черен пипер и сол на вкус
олио за намазване
2 ч. л. универсална подправка
1 с. л. горчица
1 с. л. накълцан магданоз
1/2 морков
30 г стерилизирани гъби
100 мл бяло вино
100 г бекон
100 г кашкавал
2 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско бонфиле
Кашкавалът, беконът и предварително бланшираният морков се нарязват на кубчета, а гъбите – на филии. Смесват се в купа и се подправят с накълцания магданоз, универсалната подправка, черен пипер и сол на вкус.


2
Свинско бонфиле  2В месото се прави прорез, така че да се получи "джоб", и се пълни с приготвената плънка.
3
Свинско бонфиле  3
Месото се поръсва с универсална подправка и сол, намазва се с горчицата от всички страни и се пържи в нагорещеното олио. Когато е готово, се полива с бялото вино, налива се 1 – 1 1/2 к. ч. вода и се оставя да се задуши на слаб огън. След това се изважда.


4
Свинско бонфиле  4
Брашното се запържва в олиото до златисто и се сипва в останалия в тигана сос. Поръсва се с 1 ч. л. универсална подправка, черен пипер и сол на вкус, разбърква се и се добавя останалата част от плънката (морков, гъби, бекон и кашкавал). Оставя се да поври.


5
Свинско бонфиле  5Готовото месо се слага в порционна чиния, полива се със соса и се гарнира с микс от задушени зеленчуци, пържени картофи и шайби от краставица и домат.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


310 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта