Пилешка дроб-сарма
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2016 Добре се получи
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
14.02.2015 сготвих тази рецепта с пилешко месо.Печенето ми отне 30 мин на 180 градуса без вентилатор.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2015 Станаха вкусни сосът също
Но времето за печене се оказа малко поне в моя случай
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 И на мен ми се получи на вентилатор, но за около 30 минути на оказаната температура :) След 10 минути месото беше още сурово. Много вкусни бяха филенцата! :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Ако се пече без вентилатор, температурата трябва да е 210 градуса.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...