Свинско "Кафее"

Дата: 13.07.2010
Източник: Бон Апети
Свинско
 
Необходими продукти:
250 г свинско бонфиле
1 ч. ч. бира
50 мл течна сметана
1 ч. л. инстантно кафе
сол и черен пипер на вкус
настъргана лимонова кора на вкус
олио и масло за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Бонфилето се поставя върху дъска и се отстранява ципата. След това се начуква добре и се овкусява със сол и черен пипер.

2
Запържва се в масло и олио от двете страни. Добавят се бирата и лимонова кора.

3
Когато течността се изпари наполовина, се добавя и кафето. Оставя се за една-две минути и филето се изважда.
4
В тигана се добавя сметаната. Сосът се разбърква и се оставя още за около 5 минути на котлона. Свинското бонфиле се сервира със соса и украса по желание.
 
Рецептата е приготвена специално за "Бон Апети" от готвача Валентин Евтимов.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта